Een lancering uit de duizend

Ik had me de lancering van mijn tweede roman Solitaire Bomen niet mooier kunnen voorstellen! Het leek wel een trouwfeest: veel volk, veel drank, niets dan blije gezichten, cadeautjes. Enkel de trouwringen, de kusjesdans en de zatte nonkel ontbraken. Hoewel, die laatste… 😉

Op zaterdag 15 april zakten mensen uit heel Vlaanderen én Nederland naar Hasselt af, waar stoker Olivier Vanderlinden zijn kelderontvangstruimte in opbouw voor ons openstelde. We weten bij deze dus zeker dat de zaal ‘partyproof’ is!

We waren met een 80-tal mensen. Vrienden, schoonfamilie, buren, kennissen, opdrachtgevers, nobele onbekenden… Een bont allegaartje van sympathieke medemensen met smaak voor literatuur. 😉

Stoker Olivier Vanderlinden heette iedereen welkom in zijn ambachtelijke jeneverstokerij. Uiteraard konden de aanwezigen van de nodige jenever nippen, wat velen maar al te graag deden. Voor de geïnteresseerden was er ook een rondleiding door de stokerij.

Ook mijn uitgever, Inan Akbas van Beefcake Publishing, nam het woord. En blijkbaar vond ik dat hoogst amusant. 🙂

Natuurlijk vertelde ik over mijn boek, het schrijf- en uitgeefproces, en las ik een fragment voor.

De geslaagde muzikale intermezzo’s werden verzorgd door Philippe Lejeune aka Phil Young. Wie op mijn vorige boeklanceringen aanwezig was, kende hem nog, want hij is er altijd bij en daar ben ik heel bij om. Yves Indeherberge zorgde voor de nodige technische ondersteuning.

Na afloop was er een receptie met jenever, bier en frisdrank. En met vegan frietjes en frituursnacks van Frituur Lutselus. Mensen die dat wilden, konden nog boeken kopen, de aanwezige crowdfunders haalden hun beloningen af en de rij met mensen die hun boeken wilden laten signeren werd enkel maar langer. Daardoor heb ik niet met iedereen even lang kunnen praten, want ik wilde de hele tijd met twintig mensen tegelijkertijd babbelen. Had ik al gezegd dat het een beetje als een trouwfeest aanvoelde?! 😉

‘s Avonds was ik doodop, maar vooral onwaarschijnlijk dankbaar voor de prachtige groep mensen die we mochten verwelkomen. Jullie waren een fantastisch publiek, en ik hoop dat jullie er allemaal net zo van genoten als ikzelf!

Wie mijn boek nog niet kocht – of mijn vorige roman nog niet heeft – kan dat gewoon via mijn webshop kopen. Ik signeer het boek en stuur het naar je op.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d