Leens winkeltje

De schade beperken (roman)

In dit boek volgen we Wil en Elke, twee rebelse vriendinnen. Hun vriendschap is even intens als grillig. Gaandeweg kom je er als lezer achter wat er gebeurd is, vijftien jaar geleden én in een recenter verleden. De flashbacks worden steeds meer verweven met het heden. Want hoe graag Wil en Elke het verleden ook achter zich zouden willen laten: de gevolgen blijven nazinderen.

17 euro

Troebel (poëzie)

Poëzie voor windstille dagen

Deze dichtbundel verscheen in een beperkte oplage. Alle exemplaren zijn gesigneerd en genummerd. Verschillende gedichten uit deze bundel werden bekroond (Melopee-Poëzieprijs, Turing Gedichtenwedstrijd, Poëzieprijs Bart Henckaerts) en gepubliceerd in literaire tijdschriften (De Vallei).

15 euro

Vloedlijn (kortverhalen)

In de elf verhalen van deze bundel zwerven we als strandjutters langs de vloedlijn. Naast ons lopen mensen die iets verloren in de golven. Een vriend, een moeder, hun thuis, zichzelf. Sommigen vinden hun kostbaarste bezit terug, anderen vinden een manier om verder te gaan, ook nadat de zee hun voetsporen uitwiste.

17 euro

Het Leen Raats-pakket

Koop mijn roman De schade beperken, mijn verhalenbundel Vloedlijn én mijn poëziebundel Troebel samen voor een voordeelprijs.

Voor de die hard-fans.

37 euro

Button Leesbeest

Laat iedereen weten dat je een rasecht leesbeest bent met deze opvallende button, die je met een speld op je jas of rugzak bevestigt.

1,5 euro

Dagboekje Woudapen

Geef je liefde voor alles wat leeft door aan je kinderen, kleinkinderen, neefjes of nichtjes. Het Woudapen natuurdagboekje is een handig A5-boekje dat kinderen mee naar buiten kunnen nemen en dat hen aanzet om de natuur te beleven met al hun zintuigen.

5 euro

Powered by WordPress.com. Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: