Digitale poëzieroute aan de Mombeek

De vallei van de Mombeek op de grens van Hasselt en Alken is een van mijn favoriete plekken in Hasselt, in Haspengouw én in de wereld. Mijn voeten leiden me er haast automatisch heen wanneer ik nood heb aan wat natuur, rust of inspiratie.

Enkele jaren geleden las ik er al eens vijf zondagen op een rij gedichten voor aan in totaal 500 wandelaars. Sommige van die gedichten schreef ik speciaal over (en op!) deze bijzondere plekken in mijn geliefde vallei.

Nu maakte ik een poëzietoer via de gratis app Izi travel. Het gaat om zes gedichten van mijn hand, die je kan beluisteren als je de gele wandeling van Verborgen Moois Mombeekvallei volgt.

Klik vanop je gsm op de link hieronder en je kan de app meteen gratis downloaden. Als je dan door de Mombeekvallei wandelt, en je zet de app eerst even open op je telefoon, begin ik vanzelf op 6 plekken tegen je te praten. 😉

Pssst, eigenlijk kan je dus ook gewoon via je gsm of computer thuis naar mijn poëzie luisteren, maar het is natuurlijk veel toffer om dit op de juiste plek te doen, midden in de natuur en soms zelfs op de plek waar ik de gedichten schreef.

Praktisch: starten (en parkeren) kan aan de Muntelbeekstraat 1 in Hasselt. Van hieruit volg je de gele route (5,7 km).

Enkele foto’s van de voorleeswandelingen in de Mombeekvallei.

Meer poëzie van mijn hand lezen? Dat kan, in mijn bundel ‘Troebel – poëzie voor windstille dagen’.

Schrijf je zelf poëzie en wil je hier nog beter in worden? Bekijk dan zeker eens mijn e-book ‘Schrijf belachelijk goede gedichten’.

2 gedachten over “Digitale poëzieroute aan de Mombeek

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: