Een podium delen met K. Schippers

25 november 2017

‘Gisteren heeft onze jury na lang beraad besloten dat jouw inzending de vijfde plaats heeft weggekaapt.’ Met die boodschap mocht ik op 10 november mijn werkdag beginnen. Er zijn slechtere manieren. 🙂

Dus trok ik twee weken later naar Ardooie voor de prijsuitreiking van ‘Dichter uit de schaduw’ en het daarbijhorende evenement de ‘literaire living’ waar K. Schippers, Laurence Vielle, Charlotte Van den Broeck, Mustofa Kör en Inne Eysermans (Amatorski) het beste van zichzelf gaven.

Een fijne avond. Vooraleer we naar de prijsuitreiking trokken, brachten we een bezoekje aan brouwerij D’Oude Maalderij in Izegem. Overtuigd van het feit dat ik niet moest/mocht voorlezen, dronk ik daar twee heerlijke tripels. Bij aankomst in de Cultuurkapel nam ik nog een of twee biertjes… En toen riep men mij plots toch op het podium om twee gedichten voor te lezen.

Gelukkig is halfdronken voorlezen een van mijn superkrachten.

Top of the bill was de ondertussen 81-jarige K. Schippers.
Laurence Vielle in actie.
Er staat een koe op het dak, ja ja een koe op het dak…
Mijn vriend en ik op de receptie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: