Boeklancering vloedlijn

8 april 2018

Gisteren stelde ik mijn verhalenbundel Vloedlijn voor in het OC Runkst voor een divers, fijn publiek. Ik las voor uit mijn gloednieuwe bundel, maar bracht ook enkele gedichten uit mijn poëziebundel Troebel.

Muzikanten Yves Indeherberge en Flip Lejeune brachten tussendoor een streepje muziek. Esther De Beun van Drechtstad FM stelde me enkele rake vragen over mijn boek en schrijversschap. Afsluiten deden we – hoe kan het ook anders – met een receptie. Dat het een namiddag was om te koesteren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: