Schrijver Kees Klok bespreekt mijn roman

Schrijver Kees Klok bespreekt regelmatig boeken in zijn video ‘Het Boekenpraatje’. Dat deed hij op 8 juni ook voor mijn roman De schade beperken. Je kan hieronder bekijken wat hij over mijn boek te vertellen had, dat volgens hem in de Top 30 thuishoort. Nou! 🙂

Overigens is mijn boek wel verkrijgbaar in elke boekhandel (zij het dan veelal op bestelling), en online via elke grote boekenwebwinkel, mijn eigen webshop en bol.com. Als je een gesigneerd exemplaar wil, bestel je dat best via mijn webshop, want de andere bestellingen lopen via het Centraal Boekhuis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: