Luisteren

Ik vind het nog altijd een beetje moeilijk om me voor te stellen, maar er zijn dus wel degelijk mensen die me graag horen voorlezen. Dus ik dacht: waarom creëer ik niet gewoon een pagina op mijn website waar ik mijn verhalen en gedichten voorlees? Bij deze!

Poëzie

Leen Raats leest haar gedicht Hound Dog voor:


Crossroad


Opvliegend stof


Overbodige Messias


Sognefjord, Noorwegen


Wie nu nog danst


Proza

Leen Raats leest haar kortverhaal ‘Tocht’ voor:


Mijn kortverhaal ‘De remedie’:


Hou deze pagina in de gaten, ik voeg regelmatig nieuwe fragmenten toe. Wil je zeker geen voorleessessie missen? Schrijf je dan in en ik stuur je af en toe een mailtje. Bovendien krijg je dan ook proza en poëzie in je mailbox en blijf je op de hoogte van mijn doen en laten. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: