De schade beperken

In mei 2020 publiceer ik mijn roman ‘De schade beperken’. Benieuwd? Lees hier alvast de openingsscène.

In dit boek volgen we Wil en Elke, twee rebelse vriendinnen. Hun vriendschap is even intens als grillig. Gaandeweg kom je er als lezer achter wat er gebeurd is, vijftien jaar geleden én in een recenter verleden. De flashbacks worden steeds meer verweven met het heden. Want hoe graag Wil en Elke het verleden ook achter zich zouden willen laten: de gevolgen blijven nazinderen.

Hoeveel kan een vriendschap verdragen? Je ontdekt het in deze hilarisch tragische roman, die drijft op riffs, bier en absurde conversaties. Elk hoofdstuk begint met een citaat uit een rocknummer. Want dit is de allereerste roman met soundtrack.

Je kan mijn roman nu in voorverkoop bestellen. Je krijgt hem

  • thuis toegezonden, nog VOOR de boeklancering
  • gesigneerd
  • en met leuke extraatjes, alleen voor mijn echte fans (jij, dus!).

Kom jij naar de boeklancering?

Op zaterdag 9 mei stel ik mijn boek voor in de zaal aan metalcafé South of Heaven, Brugstraat 21, 3740 Bilzen. Een gezellig café met een sympathieke uitbater en een moderne zaal, een grote toog en behulpzaam barpersoneel die volledig tot onzer beschikking staan, wat willen we nog meer?

Programma

19u: boeklancering
20u: receptie, Leen verkoopt en signeert haar boeken
21u: rock- en metalfuif met dj Puke

Wil je er graag bij zijn maar krijg je schele hoofdpijn van metal? Geen nood, ik vraag de dj om het de eerste uren wat rustiger aan te doen en het zwaardere metalgeweld voor later op de avond te bewaren. Wie weet ben je tegen dan helemaal mee. Na mijn signeersessie geef ik met veel plezier een stoomcursus headbangen. 😉


Schrijf je hier in voor deze boeklancering:

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: