Mijn verhaal Tocht gedrukt op 450.000 exemplaren

november 2015

Het was pas toen ik in De Goudfazant in Amsterdam aan tafel zat met een resem bekende schrijvers en het boek in handen, dat ik het écht geloofde. Mijn heel korte verhaal ‘Tocht’ stond in de Nederland Leest-bundel van 2015 en werd gratis verspreid naar scholen en bibliotheken in Nederland op maar liefst 450.000 exemplaren.

Schrijver A.L. Snijders zette mijn verhaal tussen vertellingen van grootmeesters als Sanneke Van Hassel, Tommy Wieringa, Nescio, Louis Paul Boon, Maartje Wortel en Hugo Claus.

De Volkskrant trok er meerdere pagina’s voor uit en nadat mijn naam over de tongen ging in De Wereld Draait Door, belde de redactie van Het Belang van Limburg me op om mijn verhaal te doen.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d