Voorleesvideo’s

Ademruimte

Ik lees mijn gedicht ‘Ademruimte’ uit mijn digitale poëziebundel Cumulus voor Jo Timmermans, een van de crowdfunders van mijn roman Solitaire Bomen. Op zijn vraag draag ik de video graag op aan zijn geliefde, Elke.


Wie nu nog danst

Ik lees mijn gedicht ‘Wie nu nog danst’ voor voor crowdfunders Fanny Bollaerts en haar man Dominique Dubois. Dit gedicht staat in mijn digitale bundel Cumulus.


Vlinderstruik

Op vraag van crowdfunder Christine Bonheure maakte ik een voorleesvideo voor haar goede vriendin Sylvie Anzempamber. Ik koos voor mijn gedicht ‘Vlinderstruik’, uit mijn digitale bundel Cumulus.


Leem

Op vraag van crowdfunder Alida Vanholst lees ik mijn gedicht Leem voor en draag het op aan Lydia Schraepen. Je vindt dit gedicht in mijn digitale bundel Cumulus.


Wetenschap

Voor crowdfunder Jo Cuenen, tevens mijn lief en muze, selecteerde ik ‘Wetenschap’, een gedicht dat ik ooit voor hem schreef.


De stad

Tom Nijsen is een van de gulle crowdfunders van mijn roman Solitaire Bomen. Daardoor had hij recht op een voorleesvideo. Omdat Tom erg bezig is met duurzaamheid, delen en hernieuwbare energie, koos ik dit gedicht dat geschreven is vanuit het perspectief van een stad in ademnood. Dit gedicht staat in mijn digitale bundel Cumulus.


Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: