Mijn boeken

De schade beperken (roman)

In dit boek volgen we Wil en Elke, twee rebelse vriendinnen. Hun vriendschap is even intens als grillig. Gaandeweg kom je er als lezer achter wat er gebeurd is, vijftien jaar geleden én in een recenter verleden. De flashbacks worden steeds meer verweven met het heden. Want hoe graag Wil en Elke het verleden ook achter zich zouden willen laten: de gevolgen blijven nazinderen.

Hoeveel kan een vriendschap verdragen? Je ontdekt het in deze hilarisch tragische roman, die drijft op riffs, bier en absurde conversaties. Maar vergis je niet: onderhuids is er veel meer gaande.

Drama, humor en rock-‘n-roll.

Een uiterst leesbare en doorvoelde psychologische coming of age-roman.

NBD Biblion

Vloedlijn (kortverhalen)

De vloedlijn of het vloedmerk geeft de lijn aan tot waar het water bij de laatste vloed reikte. Wie langs de vloedlijn wandelt, doet de mooiste ontdekkingen: zeewier, schelpen, schatten uit verre landen, afval. Alles wat we aan de zee geven, komt naar ons terug. De zee geeft en neemt. Zonder oordelen.

In de elf verhalen van deze bundel zwerven we als strandjutters langs de vloedlijn. Naast ons lopen mensen die iets verloren in de golven. Een vriend, een moeder, hun thuis, zichzelf. Sommigen vinden hun kostbaarste bezit terug, anderen vinden een manier om verder te gaan, ook nadat de zee hun voetsporen uitwiste.


Troebel (poëzie)

Troebel – poëzie voor windstille dagen verscheen in een beperkte oplage. Alle exemplaren zijn gesigneerd en genummerd. Verschillende gedichten uit deze bundel werden bekroond (Melopee-Poëzieprijs, Turing Gedichtenwedstrijd, Poëzieprijs Bart Henckaerts) en gepubliceerd in literaire tijdschriften (De Vallei).


Liever niet via mijn webshop kopen?

Stuur dan een mailtje naar leen.raats@gmail.com met je adres en laat me weten welk(e) boek(en) je wilt.

Je kan mijn boeken ook bestellen in elke boekhandel en op hun websites. Er zijn ook een aantal steengoede winkels waar mijn boeken gewoon in de rekken liggen. Namelijk:

Je vindt mijn boeken tevens op websites zoals Bruna.nl en Deslegte.nl en Standaardboekhandel.be en bol.com


Heb je een boekhandel en wil je mijn boeken graag verkopen? Mail me dan op leen.raats@gmail.com of bestel de boeken via het Centraal Boekhuis. Als je mij iets laat weten, dan kan ik je winkel aan het lijstje hierboven toevoegen.

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: