Koop mijn boeken

Koop eens een boek rechtstreeks bij de schrijver!

Solitaire bomen (roman)

Gina blijft nooit lang op dezelfde plaats, gaat elke verbintenis uit de weg en verandert om de haverklap van woonplek, job en partner. Soms laat ze alles achter om enkele weken rond te zwerven. Een van die zwerftochten brengt haar naar Noorwegen, waar ze in rugzaktoeriste Maya een onverwachte reisgenote vindt. Ook zij is duidelijk op de vlucht voor iets.

Kan je je hele leven on the run blijven, zonder je aan iets of iemand te binden? En is eenzaamheid de prijs die je voor die ultieme vrijheid betaalt? Dat zal Gina snel genoeg ontdekken.

21,95 euro

Prozapakket

Mijn romans Solitaire Bomen en De Schade Beperken en mijn verhalenbundel Vloedlijn samen aan een voordeelprijs (45 euro).

Romanpakket

Mijn romans Solitaire Bomen en De Schade Beperken samen aan een voordeelprijs (35 euro).

Cumulus (poëzie)

Een digitale bundel (PDF) met niet eerder verschenen poëzie van mijn hand. Met foto’s en links naar audiobestanden waarop ik de gedichten voorlees.

Verwacht 45 pagina’s poëzie en foto’s. Soms breekbaar, soms rauw. Soms absurd, soms doodeerlijk. Altijd uit het hart.Met veel van deze gedichten viel ik de afgelopen jaren in de prijzen.

12 euro

De schade beperken (roman)

Hoeveel kan een vriendschap verdragen? In dit boek volgen we Wil en Elke, twee rebelse vriendinnen. Hun vriendschap is even intens als grillig. Gaandeweg kom je er als lezer achter wat er gebeurd is, vijftien jaar geleden en in een recenter verleden. De flashbacks worden steeds meer verweven met het heden. Want hoe graag Wil en Elke het verleden ook achter zich zouden willen laten: de gevolgen blijven nazinderen.

Deze hilarisch tragische roman drijft op riffs, bier en absurde conversaties. Elk hoofdstuk begint met een citaat uit een rocknummer. Want je houdt de allereerste roman met soundtrack in je handen.

Headbangen is toegestaan!

15 euro

Vloedlijn (kortverhalen)

In de elf verhalen van deze bundel zwerven we als strandjutters langs de vloedlijn. Naast ons lopen mensen die iets verloren in de golven. Een vriend, een moeder, hun thuis, zichzelf. Sommigen vinden hun kostbaarste bezit terug, anderen vinden een manier om verder te gaan, ook nadat de zee hun voetsporen uitwiste.

15 euro

Troebel (poëzie)

Poëzie voor windstille dagen

Deze dichtbundel verscheen in een beperkte oplage. Alle exemplaren zijn gesigneerd en genummerd. Verschillende gedichten uit deze bundel werden bekroond (Melopee-Poëzieprijs, Turing Gedichtenwedstrijd, Poëzieprijs Bart Henckaerts) en gepubliceerd in literaire tijdschriften (De Vallei).

Ik heb geen exemplaren van mijn bundel Troebel meer te koop. Er liggen nog wel wat exemplaren bij het Centraal Boekhuis, die je onder meer kan bestellen via bol.com

Set van 5 poëziekaartjes

Leuk om te krijgen, nog veel leuker om te geven!

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: