Wilde vreugdedans

Er zijn van die momenten in het leven dat je een wilde vreugdedans wil doen. Dat is dan ook exact wat ik deed toen ik een mail kreeg van Inan Akbas, bezieler van het heerlijk eigenzinnige Beefcake Publishing. Zij geven in 2023 mijn nieuwe boek uit.

Welk boek, vraag je? Mijn tweede roman: Solitaire bomen.
Beefcake Publishing? Jep, inderdaad een opvallende naam. Voor een opvallende uitgeverij, so it all fits. Ook al ben ik vegetariër en mag ik geen gluten eten. Maar Glutenfree Carot Cake Publishing bestaat (nog?) niet, so I went for the next best thing.

De financiering gebeurt via crowdfunding. Die zal begin 2023 doorgaan.

Schrijf je hier alvast in als je mijn nieuwe roman niet wil missen.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: