Hoe het mijn roman gaat

Regelmatig vraagt iemand me hoe het mijn roman gaat. Tot voor kort klonk het antwoord ongeveer als volgt:

‘Ik ben er al vier jaar aan bezig, maar eigenlijk was het boek twee jaar geleden al klaar en heeft het meer dan een jaar stilgelegen omdat ik veel werk had, en onder andere drie boeken aan het schrijven was als ghostwriter, die dus onder iemand anders naam verschijnen, en ja, dat is ook leuk en geeft voldoening en brengt geld in het laatje, maar het is toch niet helemaal hetzelfde als aan mijn eigen boek werken en ondertussen wil ik daar dus wel mee verder en ik heb al ideeën voor mijn volgende twee boeken maar geen idee wanneer ik dat allemaal uit ga werken.’

Sinds een paar weken kan ik zeggen: ‘Ik heb een nieuwe versie klaar, waar ik zelf tevreden over ben en ben nu bezig met de voorbereidingen om het boek uit te geven.’

Wat een heerlijk gevoel!

Mijn roman krijgt de titel ‘De schade beperken’, en gaat over de intense maar ook breekbare vriendschap tussen twee vrouwen.

Hoeveel kan een vriendschap verdragen? Dat de rebelse Wil en Elke een verleden delen, is duidelijk. Maar delen ze ook een toekomst?

Je ontdekt het in deze hilarische en tegelijkertijd tragische roman, die drijft op riffs, bier en absurde conversaties. Elk hoofdstuk begint met een citaat uit een rocknummer. Want dit is een roman met een soundtrack.


Kan je niet wachten? Lees dan alvast de eerste twee hoofdstukken. Vul het formulier hieronder in en download ze als PDF!

Download de eerste twee hoofdstukken van mijn roman ‘De schade Beperken’.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com. Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: